Είμεθα ορφαναί. Και αι δύο.ζητείται οδηγός (μαι αυτοκινούμενον όχημα).


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...Αυτή η ζέστη θα μας δολοφονήσει είναι βέβαιον! Αυτό σκεφθήκαμαι ταις προάλλαις και αρματωθήκαμαι. Μπρατσάκια, μάσκαι, αναπνευστήραι, βατραχοπέδιλα και λοιπός εξαρτισμός εξεσκονίσθησαν και ετέθησαν εις κατάστασιν μάχης.

Αι αδελφή μοι, που είναι και πιο αλλέγρος τύπος, ηξοπλίσθη και μαι δίσκους ακτίνος (cd) προκειμένου αι βουτιαί μας να συνοδευθούν από χαριτωμέναι μουσικαί ατμόσφαιραι, πράγμα που έμοιαζαι να μας υπέσχετο μίαν θαυμασίαν εκδρομαί. Ολοκληρώσασαις ταις προετοιμασίαι, χαρίεσσαι και ετοιμοπόλεμαι τηλεφωνήσαμαι εις τον κον Γιαννάκην, ο οποίος είχαι από καιρόν επιφορτιστεί με το βαρύ καθήκον της εκτελούνται μεταφοραί μας δεξιόθεν και αριστερόθεν. Ουαί και αλίμονον όμως! Ο κος Γιαννάκης ήτο ασθενής! Μας εδήλωσαι μάλιστα πως το ανεπαρκές του νεφρόν τον αναγκάζει να μας εκαταλείψει διαπαντός σύξυλαι εν μέσω του σαλώνος με τα μπανιερά ανά χείρας!

Δράμα αγαπητοί μας αναγνώσται! Ούτως ειπείν, δεν φθάνει που είμεθα ορφαναί θα μείνουμαι και αμπανιάρισται φέτος το θέρος! Άραγε να υπάρχει τρόπος να μην στερηθώμαι ταις απλωταίς χωρίς να χρειασθή να καταφύγωμεν εις τα ΚΤΕΛ;

αι μία ορφανή


26 Responses to “ζητείται οδηγός (μαι αυτοκινούμενον όχημα).”

 1. Anonymous Ιφιμέδεια 

  Αγαπηταί μοι αγναί ορφαναί,

  είναι τραγικόν το ερώτημά σας και ευελπιστώ εις την φιλοτιμίαν φίλων οδηγών αυτού του ιστοτόπου ίνα μεταφερθείται κατεπειγόντος εις την πλησιεστέραν παράλιον ακτήν.

  Δεν ξέρω το ποιόν αυτού του κυρίου Γιαννάκη, αλλά εις το μέλλον να είσται προσεκτικαί εις την επιλογήν του σωφαίρ σας. Κυκλοφορούν πολλοί σεξουαλικώς μανιακοί και υμείς πρέπει να προσέχεται!

  Καλά μπάνια!

 2. Anonymous Ιούδας 

  Πολυταλαπωρημέναι αδελφαί,

  Αντιλαμβάνομαι το μέγεθος της τραγωδίας που συνταράσσει τα νεανικά και φτωχά σας στήθη. Πως θα μείνει το απαλό, τρυφερό σας δερματάκι χωρίς τις θωπείες του ηλίου, πως θα οδεύσετε εις θερινά σουαρέ και κοκτέιλς χωρίς την απαραίτητην μαυρίλα που επιτάσσει η μόδα; Δι αυτό διατίθεμαι να σας εξυπηρετήσω παρέχοντας σας τρις το επταήμερον την λιμουζίνα που απέκτησον με εκείνα τα ρημάδια τριάκοντα αργύρια κάποτε. Ίσως, λέω ίσως, είναι κι αυτός ένας τρόπος να εξιλεωθώ για τα εγκλήματα του παρελθόντος, παίρνοντας εις την φτερούγαν μου δύο άτυχες μα τρυφερές υπάρξεις.

  Επειδή δεν με γνωρίζετε μπορείτε να ρωτήσετε την Ιφιμέδεια για την ηθική μου και το σέβας που τρέφω εις τις πάσχουσες μειονότητες.

  Μετά τιμής και λιμουζίνος
  Ιούδας

  Αθήναι, 22 Ιούνιου.

  Ενταύθα

 3. Anonymous Ιφιμέδεια 

  Αγαπηταί μοι ορφαναί,

  λυπούμαι αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ δια τας ηθικαίς προθέσεις του Ιούδα. Μέχρι χτες ίσως. Δυστυχώς όμως εμεσολάβησεν η Οργιώδης Χοροεσπερίδα του Αλέξανδρου προς τιμήν της Λουκρητίας...

  Ιούδα,αφού προσφέρεις την λιμουζίναν σου εις ταις κόραις -λιμουζίνα δια την οποίαν ουδέποτε έκαμες λόγον εις το παρελθόν και αίφνης αναφέρεις εδώ-, πρέπει να ορκιστείς εις το Ευαγγέλιον σου ότι δεν θα έμπεις εις τον πειρασμόν να εγγίσεις, να θωπεύσεις ή να παρενοχλήσεις ταις κόραις κατά την διάρκειαν της μεταφοράς των εις τας παραλίας ακτάς.

  Είναι κόραι ορφαναί με μόνην περιουσίαν την τιμήν των: δεν έχουν την πολυτέλειαν να την χάσουν. Ή τέλος πάντων να την χάσουν καθοδόν δια θαλασσίας κολυμβητικάς επιδόσεις.

  Εν ολίγοις δώσε προίκα.

 4. Anonymous ioudas 

  Αγαπητή Ιφιμέδεια,

  με συντριβή και δάκρυα στα μάτια γράφω αυτό το γράμμα ελπίζοντας σε αποκατάσταση του ονόματος μου. Πίστευα, μάρτυς μου ο Θεός-κυριολεκτικά- ότι μία κόρην σαν και εσάς που πολλάκις έχω συναναστραφεί ευγενικώς εις την ιστολογόσφαιραν δεν θα έκανε ένα τόσο τραγικόν λάθος όπως αυτό. Το να με κρίνει απο ένα και μόνον μικρόν ολίσθημα που ομολογώ ότι είχα προχτές εις το πάρτιν τεράτων στο οποίο είχα προσκληθεί χωρίς όμως να έχω καμία γνώσιν για το θέμα του. Διότι ήτο ένα θεματικόν πάρτι όπως πολύ καλά είδατε με τα ίδια τα ματάκια σας. Και σε ένα θεματικόν πάρτι δεν θα μπορούσα δια λόγους ευγενείας να..μείνω εκτός θέματος. Ω! τάλας δύσφορον, το ομολογώ! Υπέπεσα σε λάγνες περιπτύξεις χωρίς καν να έχω οπτικήν επαφήν με τα άτομα τα οποία μπαλαμούτιαζα, θες το θειάφι που είχε ρίξει η Λουκρητία εις τα ποτά, θες η Καλλιτέχνις Μαντόνα που έκρουε δυνατά τη μουσικήν, η παράκρουσις εμένα πάντως μου ήρθε.

  Αλλά δεν ξέρετε τη συνέχεια. Κατόπιν τούτης της παραφοράς μου υποχρέωσα τα 7 Δαιμόνια με τα 7 μαστίγια και τις 7 ουρές (κάντε τον πολλαπλασιασμόν) να με βιτσιάσουν έως πρωίας ενώ ταυτόχρονα εφώναζα με πάθος Απεταξάμην, Απεταξάμην.

  Τα λέγω αυτά μήπως και συγχωρεθώ και μπορέσω να αντικρύσω τις υπέροχες αυτές κόρες, ταις δύο ορφανές που πολύ συμπονώ τον πόνον τους και ένα καημό τις έχω.
  Και για την προίκαν θα φροντίσω άμεσα αν και ενόμιζον ότι είχαν ήδη αποκατασταθεί με την ευγενική χορηγία της καλής κυρίας Κόλμπυ Αλέξις συζύγου Ντεξ, πρώην Καρρινγκτον.Αν απεσύρθει η προσφορά της αναλαμβάνω εκτός από την λιμουζίνα να παρέχω και χώρον ιδιωτικόν, σπίτι μου, σπίτι τους ή και κάπου αλλού.


  Νιώθω ήδη καλύτερα που ελύθει αυτή η μικρή παρεξήγησις και αναμένω απο ταις ορφανές, μέρες και ώρες που θα θελήσουν να κάνουν τα μπανάκια τους.


  Μετά τιμής (ολίγον χαμένης) και λιμουζίνος (αυτή παραμένει ακέραιη)

  Ιούδας

  24 Ιουνίου, Αθήνα, Ενταύθα!

 5. Anonymous prosoxi_stous_lykous 

  Ιούδα,
  Μου φάνηκες συμπαθής και ευυπόληπτος κύριος από τα γραφόμενά σου στο πρώτο πόστιον εδώ, αλλά από την άλλη φοβούμαι ότι είσαι λύκος οργιώδης που παριστάνει τον αμνόν για να παρασύρει τας δύο ορφανάς. Κάτι το πάρτυ που δήθεν παρασύρθηκες, κάτι ο χώρος που προσφέρεις στις δύο κόρες (στην καλύτερη περίπτωση σε κόβω να θες να τις σπιτώσεις για ανομολόγητα όργια) φοβούμαι και τρέμω.
  Αχ αγαπηταί μας ορφαναί, προσέξατε γιατί προβλέπω να μετατρέπεσθε σε «ο λύκος και αι δύο κοκκινοσκουφίτσαι».

  Υ.Γ. Συγχωρήσαται ταις παραπάνω φρικταίς ανορθογραφίαις μου.

 6. Anonymous αι άλλη ορφανή 

  Μα, μαι έχεται για καμίαν αφελήν; Εγώ δεν πάω έτσι εκδρομαί μαι αγνώστους. Ο επίδοξος σωφέρ μου θα περάσει από εξονυχιστικόν συνέντευξιν!

  Κοκκινοσκουφίτσαι, my ass (δις).

 7. Anonymous ioudas 

  Επειδή κατάγομαι από παλαιάν και πλουσίαν οικογένειαν με αρχές και ήθη δεν θα επιτρέψω εαυτόν να ματαπαρασυρθεί εις απολογίες δια το ποιόν μου. Απαντώ μόνον εις αξιοσέβαστους κορασίδες όπως η Ιφιμέδεια και ουχί εις αγνώστους με απειλιτικάς επιγραφάς όπως αι δική σας. Τι πρόσωπα ημπορεί να κρύβει αι επιγραφή "προσοχή στους λύκους" δεν ξεύρω και δεν θέλω μαθαίνειν.

  Όσο δια το τεστ που θέλει να θέσει αι μία ορφανή το δέχομαι. Και ορό αλήθείας παίρνω και δοκιμή να οδηγήσω μέχρι και νταλίκα περνώ δια να αποδείξω τας οδηγικάς μου ικανότηταις. Νισάφι πιά με την δυσπιστίαν! Ένα καλό δεν μπορείς να κάνεις τη σήμερον ημέραν στο βγάζουσι ξυνόν!

  Μετά τιμής (ανεστηλώθει) και λιμουζίνος (αυτή δεν ήθελε σέρβις).

  Ιούδας.
  Αθήνα 24 Ιουνίου.
  Ενταύθα

 8. Anonymous Ιφιμέδεια 

  Αγαπηταί μου Ιούδα,

  συνεκινήθην τα μάλα ουχί μόνον υπό της προσφοράς της λιμουζίνος σου εις ταις νέαις αλλά και υπό της φαινομενικός ειλικρινούς σου μεταμέλειας.

  Οι καιροί είναι χαλεποί και ημείς αι κορασίδαι οφείλωμεν να έχωμεν τους οφθαλμούς μας δεκατέσσαραις.
  Με χαράν μου διαπιστώνω ότι αι μία τουλάχιστον ορφανή έχει τα μυαλά εις την θέσιν των και δεν προτίθεται να θέσει τον εαυτόν της εις κινδύνους οδικούς, παραλιακούς ή και θαλασσίους.

  Η αλήθεια είναι ότι εις το πάρτυν επέδειξας συμπεριφοράν προκλητικήν, αλλά ας την αποδώσωμεν εις το ποτό, την Μαδόννα, ή τον τραχανάν που έρρεε άφθονος.

  Διερωτώμαι εις τί είδος συνεντεύξεως προτίθεται να σας περάσει αι μία ορφανή; Τι ερωτήσεις θα έχει: Πολλαπλών ή μοναδικών επιλογών; Θα πρέπει να βάλετε γαλάζιον λαιμοδέτην; Να έχετε τα μαλλιά σας χωρίστρα και να μην κάνετε σταυροπόδι ως εις το κατηχητικόν;

  Σας εύχομαι καλήν επιτυχίαν και κάλήν πρόοδον.

 9. Anonymous Παρφούμος 

  Αγαπητές φίλες ορφανές,
  τουλάχιστον δεν έχετε τους γονείς σας στο σπίτι να σας τη σπάνε. Αν στερηθείτε τις απλωτές, κι οι ξαπλωτές μια χαρά είναι. Φτάνει που θα έχετε την ησυχία σας. Αν όμως πρέπει σώνει και καλά να ανάψετε κι εσείς το κεράκι σας σε κάποιο μυκονοστάσιο και δεν μπορεί ο κύριος Γιαννάκης, πάρτε τον κύριο Φασούλα. Αν δεν μπορεί ο κύριος Φασούλας, πάρτε τον κύριο Φάβα Ξηρό. Αν δεν μπορεί ο κύριος Φάβας Ξηρός, πάρτε το Φάβα Χλωρό. Αν δεν μπορεί ούτε αυτός, πάρτε σβάρνα τα/τη σόγια σας. Αν δεν μπορούν κι αυτά, θα σας πάω εγώ. Αν δεν μπορώ όμως εγώ, θα σας πάει ο Ποπάει.
  Μπάει.

 10. Anonymous prosoxi_stous_lykous 

  Ορφαναί,

  σε ποιον επιδείξατε με περιφρόνηση τα οπίσθιά σας; Σε εμέ ή στις κοκκινοσκουφίτσες, των παραμυθιών και μη;

  Όχι τίποτε άλλο, αλλά έναν καλό λόγον είπαμε να πούμε κι εμείς. Μη φάμε στα καλά του καθουμένου φάσκελα.

 11. Anonymous mantalena parianos 

  Ma... Μα... ο Παναγιώτης Γιαννάκης πάσχει εις τους νεφρούς; Εβγάλατε είδησιν που θα συνεταράξη τα δελτία των οκτώ και εννέα (μη σας ειπώ και των διομισι παρά τέταρτο).

 12. Anonymous ioudas 

  Επειδή η πρότασις μου από ότι θωρώ εγκρεμίσθει εις το κενόν, αφού πρώτα εσχολιάσθει απρεπώς, την αποσύρω.
  Μείνετε λοιπόν χωρίς λιμουζίναν και χωρίς την τρυφερή μου παρέα.
  Πλέον θα κάνω ταις βόλτες μου μετά του οδηγού μου και μόνον και θα σας βλέπω να ταλαιπωρείστε με ταις ταπειναί
  αστικαι συγκοινωνίαι ή άλλους χορηγούς που όμως ποτέ δεν θα μου μοιάζουν ούτε εις το μικρό μου δακτυλάκι(του ποδιού).

  Εις την καλυτέραν των περιπτώσεων θα φιλοξενήσω εις τη λίμο μου την κυρίαν Ιφιμέδεια δια νυχτερινάς βόλτας εις Ακροπόλεις των Αθηνών ή και αλλωνών πόλεων.


  Μετά της μύτης σηκωμένης είς τάβανον, και ρεζερβε την λίμο,

  Ιούδας. Εντάυθα. Σκέτο

 13. Anonymous Mantalena Parianos 

  Ma... ακόμη να τον βρείτε τον οδηγό;
  (beep beep beep-beeep yeah! που έλεγαν και οι δε μπίτλς)

 14. Anonymous kinderpop 

  I don't have much money but, girls, if I did
  I'd buy a big house where we all could live (by the sea)
  .
  παραφράζω elton john (your song, of course...

 15. Anonymous fixes 

  exo kai amaxi pame mia volta...nice

 16. Anonymous anonymi 

  Ορφαναί,
  μας λείπετε σφόδρα!
  Ελπίζουμε να μπανιαρίζεστε σε κάποιαν παράλιαν ακτή αλλά αδημονούμε να ακούσουμε νέα σας ή να μας διηγηθείτε παλαιότερα ενσταντανέ σας.

 17. Anonymous Νίκος Παργινός 

  Πολλά συγχαρητήρια και στις δυο ορφανές για το υπέροζο blog. Σήμερα μόλις κατάφερα να το ανακαλύψω.

 18. Anonymous Είς ορφανός 

  Θα συμφωνήσω μετα της anonymou δεσποινίδος. Το ιστολόγιόν σας χρήζει αμέσου ανανέωσης.
  Συγχωρείσθαι μόνον εφ' όσον δροσίζεσθαι εντός πολυτελούς αυτοκινούμενου οχήματος ίνα καταφέρεται να απολαύσεται ολίγας στιγμάς δροσιάς εν μέσω του καυτού τούτου θέρους.

  Μετά βαθυτάτου τιμής

 19. Anonymous Κυριος Φωλιος 

  Ορφαναι?

  Αλο!?

  Κελκαίν λα μπα?

 20. Anonymous heliotypon 

  Ουδέν δυσκολία μανταμίτσες! Ο ιπποφενόμενος διαθέτει και μουλάριον ισχίος ενός ήπου και σούστα μπακατέλα, (κυνός αραμπά), που εκταιλή μεταφορέ και προς παραλίων αργοσαρονικού έος και πόρτα ράφτη. Στο νερό βάζο κι εξολέμβυα και γίνεται και σκάφον, να'ούμ... Αιδείο ορφανέ, ίστε αμφοτέρως καλεσμένε για θαλασίους τσάρκας...

 21. Anonymous heliotypon 

  Ουδέν δυσκολία μανταμίτσες! Ο ιπποφενόμενος διαθέτει και μουλάριον ισχίος ενός ήπου και σούστα μπακατέλα, (κυνός αραμπά), που εκταιλή μεταφορέ και προς παραλίων αργοσαρονικού έος και πόρτα ράφτη. Στο νερό βάζο κι εξολέμβυα και γίνεται και σκάφον, να'ούμ... Αιδείο ορφανέ, ίστε αμφοτέρως καλεσμένε για θαλασίους τσάρκας...

 22. Anonymous heliotypon 

  Ουδέν δυσκολία μανταμίτσες! Ο ιπποφενόμενος διαθέτει και μουλάριον ισχίος ενός ήπου και σούστα μπακατέλα, (κυνός αραμπά), που εκταιλή μεταφορέ και προς παραλίων αργοσαρονικού έος και πόρτα ράφτη. Στο νερό βάζο κι εξολέμβυα και γίνεται και σκάφον, να'ούμ... Αιδείο ορφανέ, ίστε αμφοτέρως καλεσμένε για θαλασίους τσάρκας...

 23. Anonymous Eimarmeni 

  Αυτό το "του σαλόνως" τι το θέλατε; Με βάλατε να θυμηθώ το "στέκω αναποφάσιστη εν μέσω του σαλόνως" από τη Φαύστα του Μποστ (πιθανότατα το πλέον αγαπημένο μου θεατρικό όλων των εποχών) και ακόμα χαμογελάω. Η χαρά του συνειρμού θα καταντήσω σε λίγο και θα φταίτε, φίλτατες ... θα φταίτε!

 24. Anonymous wetex 

  agapites dio orfanes,

  kai abaniaristes na minete touto to theros, min apelpizeste. to bronze look alloste kai i iliotherapia mazi einai ektos modas......

 25. Anonymous Είς Ορφανός 

  Ορφαναί, πόθεν είσθαι; Σας επεθυμήσαμαι...

  Μας είχαται υποσχεθεί και βιεννουαζερίαι.

 26. Anonymous Anonymous 

  baseball poker rule http://hometown.aol.com/casinos319progre/baseball-poker-rule.htm
  [url=http://uk.geocities.com/models183men/naked-european-men-pictures.htm]naked european men pictures[/url]
  old mom having sex

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


ποιαι;

Previous posts

μνήμαι

αγαπημέναι περιοχαί